Parkeeroverlast veroorzaakt door voetbalsupporters rond de flats de Linde, de Els, de Beuk en ook al de Populier en de Iep. Auto’s op de stoep, in het gras, enzovoort. Bewoners kunnen zelf niet meer bij hun flat parkeren als ze boodschappen hebben gedaan.

Na een prettig overleg tussen de VOOH, de BSN (Bewonerscommissie Stedelink Nieuwerkerk a/d IJssel) en het bestuur van de voetbalvereniging zijn er al enkele resultaten geboekt.

Aan het begin van de Spoorlaan naar de voetbalvelden toe staan sinds kort aan beide zijden een “verboden te parkeren”-bord! Dit is de eerste stap en we gaan verder om te proberen om gele stoepranden te krijgen rond de Linde en de Els zodat ook daar niet meer geparkeerd mag worden. Verder is er overleg met de Gemeente voor nieuwe borden met een duidelijke verwijzing naar de Ierse straat (parkeerplaats). Ook heeft de voetbalvereniging op hun website een duidelijk verzoek aan de ouders/supporters geplaatst om vooral te carpoolen!